Winkelimpressie Lekker Opstaan,

comfortabele stoelen & bedden.

Ledikanten, kasten & boxsprings.

Loop eens binnen bij Lekker Opstaan en laat u inspireren door de vele stijlen ledikanten, kasten en boxsprings welke voor u opgesteld staan. Modern, klassiek, landelijk of eigentijds alles is mogelijk. Van onder andere PUUR, Boxspring Design, Velda, Caresse, Nolte, Vroomshoop en Meubelfabriek vd Broek hebben wij meerdere modellen opgesteld staan.

Bodems, matrassen & toppers.

Voor het uitgebried laten adviseren en testen van de diverse slaapsystemen heeft Lekker Opstaan een aparte rustgevende ruimte ingericht. Hier is het mogelijk om diverse combinaties van bodems, matrassen en/of toppers te proberen en vergelijken. Tevens hebben wij daar een ruim assortiment hoofdkussens voor u klaarliggen, zodat we u tot in detail kunnen adviseren over de juiste ondersteuning van het lichaam. Naast bodems en matrassen van onder andere de merken Tempur, Sealy, Velda, Diamant, Caresse en Norma heeft Lekker Opstaan ook een eigen matrassen collectie. In deze Hybrid matras collectie zitten de nieuwste technieken en materialen verwerkt voor een ongekende slaapervaring tegen een concurrerende prijs.

Dekbedden, dekbedovertrekken, moltons & hoeslakens.

We kunnen eigenlijk wel stellen dat we in onze linnenshop het meest complete en grootste assortiment bedtextiel voor u klaar hebben liggen. De nieuwste dessins dekbedovertrekken, bijpassende hoeslakens of moltons voor matras, topper of split-topper, alles is direct uit voorraad leverbaar. Ook de diverse dekbedden gevuld met wol, dons, katoen of synthetische vezels zijn direct mee te nemen. Bedtextiel van onder andere de merken, Beddinghouse, Essenza, van Dijck, Schlafgut, Cinderella, Damai, Silvana en Ducky Dons hebben wij op voorraad.

Relax-, draai- en sta-op-hulp fauteuils.

Naast een goede lighouding is ook een goede zithouding van belang. Lekker Opstaan heeft diverse relax-, draai- en sta-op-hulp fauteuils opgesteld staan. Uiteraard zijn de diverse fauteuils leverbaar in diverse maatvoeringen, kleuren en relax-functies. Wij hebben onder andere fauteuils opgesteld staan van Hukla, Himolla, de Toekomst, DS Meubel en Hjort Knudsen.

Graag nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen in onze sfeevolle winkel, bijvoorbeeld op onze speciale adviesavond, om u te inspireren en informeren.

Lekker Opstaan wenst u fijne feestdagen.

1e & 2e kerstdag gesloten.

Vragen? Bel ons op 073-549 46 50

Onze openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.30 - 18.00
Woensdag: 09.30 - 18.00
Donderdag: 09.30 - 18.00
Vrijdag: 09.30 - 21.00
Zaterdag: 09.30 - 17.00

100% Comfort bij Lekker Opstaan

Comfort gaat bij Lekker Opstaan verder dan het bieden van een uistekende kwaliteit van bedden en fauteuils. Van een goed advies en van het verwijderen van uw oude meubels tot een totaal oplossing bij de renovatie van uw slaapkamer: Lekker Opstaan staat in alle opzichten voor 100% comfort.

Contactinformatie