9.6/10 Volgens 9 klanten

Sta-op fauteuil Toro.

Zitten, relaxen en eenvoudig opstaan met de veelzijdige sta op stoel Toro van de Toekomst. Altijd de juiste zithouding dankzij twee krachtige motoren en keuze uit de pasvormen extra small, small, medium en large. Bekleding van solide microvezel in een kleur naar keuze, leder tegen meerprijs.

Van € 1345 min een inruilkorting van € 150 voor uw oude stoel nú € 1195

Deze actie loopt t/m 31 maart 2019.

Sta-op fauteuil Hukla.

Moeite met opstaan? Dan is deze sta-op-hulp fauteuil VP08 van Hukla uw ideale hulpje. Dankzij de ingebouwde krachtige motor, kantelt de stoel iets naar voren, waardoor uitstappen een fluitje van een cent is. Verder heeft u de mogelijkheid om de rug- en voetsteun te verstellen waardoor u heerlijk kan relaxen of genieten van een boek of kop koffie. Bekijk de Hukla collectie.

Van € 1195 min een inruilkorting van € 250 voor uw oude stoel nú € 945

Deze actie loopt t/m 31 maart 2019.

Sta-op fauteuil Magic 4.

Een draaifauteuil met sta-opfunctie? Dat kan met de Magic 4 fauteuil van de Toekomst. Een ranke, slanke stoel, voorzien van 2 krachtige motoren, tip-toetsbediening in de armleuning en bekleding in leder. De draaifunctie blokkeert automatisch bij gebruik van sta-op, wel zo veilig.

Van € 245 min een inruilkorting van € 500 voor uw oude stoel nú € 2345

Deze actie loopt t/m 31 maart 2019.

Gratis elektrische lattenbodems.

Zijn ze gek geworden bij Lekker Opstaan? Je zou het haast denken. Nu bij aankoop van een compleet deelbaar of uitrijdbaar ledikant met matrassen en nachtkasten, gratis elektrische lattenbodems. Natuurlijk mag je het ledikant en de matrassen zelf kiezen.

Lekker Opstaan heeft o.a. deelbare ledikanten van Vroomshoop en Meubelfabriek v.d. Broek.

Bekijk onze deelbare ledikanten of de demonstratie video.

Deze actie loopt t/m 31 maart 2019.

Korting Tempur matrassen.

Tempur is een van de bekendste beddenmerken ter wereld, bekend om het unieke traagschuim. Nú tijdelijk 2e Tempur Cloud of Sensation matras met 50% korting. Vraag onze specialisten naar de lopende actie.

Deze actie loopt t/m 31 maart 2019.

Caresse actiebedden.

Caresse maakt heel goede boxsprings. Het hele jaar door kun je bij ons voordelig terecht voor dit topmerk. Elk seizoen hebben we verschillende acties op de bedden. Het voordeel kan oplopen tot wel 30% .

Er is al een volledig pocket geveerde boxspring set (boxspring, matras én topepr) van € 1850 voor € 1295

Vraag onze specialisten in de showroom naar de lopende actie of bekijk de collectie.

Deze actie loopt t/m 8 maart 2019.

Inruilactie stoelen.

Jouw oude stoel hoeft nergens aan te voldoen. Wij nemen hem ook in als hij oud en versleten is. Zo hoef jij dat oude bakbeest niet af te voeren en krijg je korting in de winkel, die kan oplopen tot 500 euro. Vraag naar de mogelijkheden.

Deze actie loopt het hele jaar door.
Kom langs en ontdek alle aanbiedingen in acties.

In de ochtend merk jij het verschil!

Bezoek onze showroom
Bel (073) 549 46 50
9.6/ 10 volgens 9 klanten