9.8/10 Volgens klanten

Steeds vaker worden er matrassen aangeboden die in staat zouden zijn zich aan ieder lichaam aan te passen. Wij als slaapspecialist weten wel beter: die ene matras geschikt voor iedereen bestaat niet. Iedereen is uniek en heeft een unieke combinatie van lengte, gewicht, slaaphouding en lichaamsvorm.

Maar wanneer maak je de juiste keuze? Er zijn vrijwel oneindig veel combinaties mogelijk van bodem, matras en hoofdkussen. Je zou er haast slapeloze nachten van krijgen. Niet vreemd dat veel rug- en nekklachten ontstaan als gevolg van een verkeerd of slecht op elkaar afgestemd slaapsysteem.

Gelukkig is er een oplossing in de vorm van Vitario matrassen. Deze matras wordt individueel aan jouw lichaam aangepast en is dus zelf samen te stellen. Bovendien is deze matras aan te passen aan gebruik op de diverse verkrijgbare bedbodems, zoals lattenbodem, schotelbodem of zelfs boxspring.

Door middel van de lig-simulator wordt het lichaam ergonomisch gemeten. Vervolgens simuleren we de aan de hand van de meetgegevens de juiste ondersteuning op de testmatras. Zo voel je direct hoe een goed ondersteunende matras moet voelen. Een aantal weken later brengen we de op jou lichaam afgestemde matras bij je thuis.

Matrassen van Vitario zijn ontwikkeld door natuurwetenschappelijk slaaponderzoek van het Proschlaf instituut van het Medisch Centrum Salzburg (AZS).

Ontdek de Vitario matras.

 

Ben je benieuwd hoe lekker je kunt opstaan?

Onze slaap- en zitspecialisten ontdekken graag met je wat er bij jou past.

Bezoek onze showroom
Of bel (073) 549 46 50
9.8/ 10 volgens klanten