9.8/10 Volgens klanten

Rijkgedecoreerd & weelderige kleuren.

Lekker Opstaan heeft vrijwel de gehele najaarscollectie in store. Ontdek in de meest complete linnenshop van de regio de nieuwste dekbedovertrekken van o.a. de merken Essenza Home, Beddinghouse, van Dyck, Kardol en At Home.

Extra bijzonder dit jaar is de samenwerking van Beddinghouse met het Van Gogh Museum Amsterdam. Uit deze samenwerking zijn een aantal fraaie dessins ontstaan, geïnspireerd door de werken van de meester. Uiteraard in hoogwaardige katoensatijn kwaliteit, met echtheidscertificaat en luxueus verpakt. Het perfecte cadeau voor de feestdagen.

Essenza Home pakt dit jaar uit met rijkgedecoreerde dessins in weelderige kleuren, die zich bovendien perfect met elkaar laten matchen. Zo kun je bijvoorbeeld het bloemrijke dessin Fleur, perfect combineren met het uni-dessin Minte. Beiden leverbaar uit voorraad in diverse kleuren, in de beste katoensatijn kwaliteit.

Iets meer ingetogen, maar zeker niet minder fraai zijn de nieuwste dessins van Corn. van Dyck. Al jaren aan de top met kwalitatief verfijnd en hoogwaardig bedtextiel. Met name de heerlijk zachte jersey supreme hoeslakens zitten na vele nachten nog steeds als gegoten om uw matras.

Al op de hoogte van onze overtrekken actie? Ter introductie van de najaarscollectie bedtextiel nú tijdelijk 2e artikel halve prijs. 

Ben je benieuwd hoe lekker je kunt opstaan?

Onze slaap- en zitspecialisten ontdekken graag met je wat er bij jou past.

Bezoek onze showroom
Of bel (073) 549 46 50
9.8/ 10 volgens klanten