9.8/10 Volgens klanten

Eigentijds design, maximaal relaxen.

Lekker Opstaan heeft haar collectie fauteuils recentelijk uitgebreid met de nieuwste Twice modellen. De relaxfauteuils uit de Twice collectie van meubelfabriek de Toekomst zijn als een maatpak. Ze zitten als het ware als 'gegoten'. Niet gek overigens als je de keuze hebt uit maar liefst 6 maten. Twice relaxfauteuils staan voor een subliem ergonomisch zitcomfort, fraai verpakt in een slanke vormgeving. Dus geen groot 'bakbeest' in de kamer.

Alle Twice fauteuils zijn, zoals op bovenstaande foto goed is te zien, voorzien van een kantelfunctie. Hierbij kantelt de fauteuil als het ware iets naar achter, waardoor je met de voeten omhoog niet meer onderuit kunt zakken. Dit is niet alleen erg praktisch, maar ook nog eens beter voor de ondersteuning van de wervels. Je komt als het ware in een 'V' te zitten. Heerlijk TV kijken, met toch een rechte rug.

Een andere unieke eigenschap is wel dat de armleuningen met de verstelling van de rugleuning meebewegen. Zo zitten de armleuningen altijd op de juiste plaats. Vergeet niet even de neksteun wat naar voren te zetten, iets lekkers in te schenken en de avond kan beginnen.

Maak je Twice ralaxfauteuil helemaal persoonlijk door keuze te maken uit de vele opties en mogelijkheden. Wat dacht je van een elektrisch verstelbare neksteun? Of de sta-op functie, maar dan in een modern jasje? Dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele kleuren leder en stof of de combinatie ervan.

Ontdek de misschien wel beste relaxfauteuil.

Ben je benieuwd hoe lekker je kunt opstaan?

Onze slaap- en zitspecialisten ontdekken graag met je wat er bij jou past.

Bezoek onze showroom
Of bel (073) 549 46 50
9.8/ 10 volgens klanten