9.8/10 Volgens klanten

De 'Focus' op lekker slapen.

Om op de hoogte te blijven van de laatste trends, noviteiten en ontwikkeling op gebied van slapen, bezoeken wij van Lekker Opstaan diverse nationale en internationale beurzen. Zo troffen we afgelopen november tijdens de meubelbeurs Brussel de nieuwste aanwinst in de collectie van Velda aan, welke medio februari in onze showroom zal staan.

De boxspring Focus is een verfijning van de huidige Versus collectie, waarbij design, functionaliteit en comfort samen komen. Kleine details in afwerking maken het geheel compleet. Zo zijn de voetbeugels ter voorkoming van het wegschuiven van de matras niet vóór maar op de boxspring geplaatst: resultaat is een stuk kleinere voetbeugel. Een ander leuk detail zijn de enigszins zwevende nachtkasten, geheel gestoffeerd in de stijl van de boxspring.

Door gebruik te maken van mini-pocketveren is de boxspring dunner dan gewoonlijk, zonder aan ligcomfort in te leveren. Zo ontstaat een modern, minimalistisch geheel. Stijl je boxspring af door te kiezen uit één van de vele hoofdborden en kleuren.

Last but not least, het ligcomfort. Ook daar ontbreekt het aan niets. Door de keuze uit diverse combinaties matrassen en toppers, kan jij binnenkort thuis ook heerlijk wegdromen in je nieuwe Velda Focus bed.

Ontdek de nieuwe Velda Focus.

Ben je benieuwd hoe lekker je kunt opstaan?

Onze slaap- en zitspecialisten ontdekken graag met je wat er bij jou past.

Bezoek onze showroom
Of bel (073) 549 46 50
9.8/ 10 volgens klanten