9.8/10 Volgens klanten

Verstel maar, verstel maar.

Hoe heerlijk is het om naast slapen in je bed te ontbijten, televisie te kijken of een boek te lezen. Een verstelbare bodem maakt dat mogelijk. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt het bed eenvoudig handmatig verstellen, maar als je geen zin hebt om op te staan doe je dat heel luxe met 1 druk op de knop. Zo lees je nog even wat bladzijden en heb je niet te maken met vervelende kruimels in je bed.

Lattenbodems.

Verschillende bedbodems helpen op diverse punten de druk op jouw lichaam te verlagen. Zo kun je tegenwoordig kiezen voor lattenbodems met enkele soepele latten. Deze zijn zo te plaatsen dat ze precies de plekken ondersteunen waar jij het nodig hebt, zoals de heupen of schouders.

De bedbodems van Lekker Opstaan zijn de start van een zorgeloze slaap.

Ik kwam voor een nieuw bed, maar Lekker Opstaan adviseerde me alleen een nieuwe bedbodem omdat mijn matras nog in orde was. De oplossing werkt perfect.

Fam. Peels, Geldrop

Schotelbodem

Ook schotelbodems werken drukverlagend. De schotels worden afzonderlijk in hardheid versteld, zodat ze precies jouw lichaamscontouren volgen en ondersteunen. De schotels kantelen wanneer je beweegt. Past dit beter bij jou? Laat je adviseren.

Doe de slaaptest in onze showroom.
De bedbodems van Lekker Opstaan zijn de start van een zorgeloze slaap.

Het is belangrijk dat je bedbodem goed ventileert. Om schimmelvorming in het matras te voorkomen, moet een bedbodem niet meer dan de helft van het matras bedekken. 

Mari Schuurmans, slaapspecialist bij Lekker Opstaan

Over Lekker Opstaan.

In de Lekker Opstaan-showroom voel je wat echt comfort is. Ga lekker liggen op ons showroombed of pak je momentje in een van de stoelen en ontdek welk model jou echt helpt relaxen. Wij adviseren uiteraard graag en hebben met twintig jaar ervaring aan een woord genoeg om jou de beste oplossing te bieden. Heb je de perfecte match gevonden, slaap er gerust een nachtje over. Lekker Opstaan, dé stoelen- en beddenwinkel sinds 1996.

Kijk ook eens naar onze unieke service.

Lees meer over Lekker Opstaan.
Laat je adviseren door onze slaapspecialisten over een goede combinatie van matrassen en bedbodems.

Bezoek onze showroom
of neem contact op.
9.8/ 10 volgens klanten