9.8/10 Volgens klanten

De keuze is reuze.

Boxsprings zijn tot in detail aan te passen naar jouw wensen. Op het gebied van ligcomfort en verstelbaarheid uiteraard. Maar net zo goed qua stijl en bekleding. Kies voor stof of leer en werk het af met een randje of stikseltje. Zo wordt de boxspring de eyecatcher van jouw slaapkamer. Gerenommeerde merken zoals Boxspring Design, Caresse, Diamant, Puur en Velda bieden precies wat jij nodig hebt. Ontdek de mogelijkheden.

Schat, doe jij het licht uit?

Dankzij de verstelbaarheid is een boxspring ideaal voor partners met verschillende slaaproutines. De een kijkt nog even een serie, leest een boek of maakt een puzzel terwijl de ander slaapt zodra hij zijn kussen ziet. Door de open verenconstructie die voor boxsprings kenmerkend is, biedt het bed meer ventilatie en blijft de temperatuur op orde. Zo zweten jij en jouw partner het bed niet uit.

Ontdek de industriële boxsprings.
Boxsprings zijn ideaal als je jouw slaapkamer chic wilt stylen.

Mijn rugklachten vragen om een ander matras dan mijn man nodig heeft. Met de boxspring van Lekker Opstaan slapen we allebei comfortabel en liggen we toch gezellig naast elkaar.

De prijs-kwaliteitsverhouding van boxsprings.

Met boxsprings zit je prijstechnisch goed. Voor een aantrekkelijk totaalbedrag ben je meteen van een complete set voorzien. Je hebt geen los ledikant, bedbodem en matras meer nodig. Kies er alleen heerlijk comfortabele kussens en lakens bij en je slaapt zoals in een luxe hotel.

Er is al een Caresse boxspring vanaf 995 euro.
Boxsprings zijn ideaal als je jouw slaapkamer chic wilt stylen.

De boxspringcombinatie is gemiddeld hoger dan een gewoon ledikant. Zo stap je veel prettiger in en uit bed. En verschonen gaat makkelijker nu je niet meer hoeft te bukken.

Wilma Schuurmans, slaapspecialiste Lekker Opstaan

Over Lekker Opstaan.

In de Lekker Opstaan-showroom voel je wat echt comfort is. Ga lekker liggen op ons showroombed of pak je momentje in een van de stoelen en ontdek welk model jou echt helpt relaxen. Wij adviseren uiteraard graag en hebben met twintig jaar ervaring aan een woord genoeg om jou de beste oplossing te bieden. Heb je de perfecte match gevonden, slaap er gerust een nachtje over. Lekker Opstaan, dé stoelen- en beddenwinkel sinds 1996.

Kijk ook eens naar onze unieke service.

Lees meer over Lekker Opstaan.
Ontdek de voordelen van onze comfortabele boxsprings.

Maak korte metten met snoozen en begin jouw dag altijd goed.

Bezoek onze showroom
of neem contact op.
9.8/ 10 volgens klanten