9.8/10 Volgens klanten

Silver Collection.

Wakker worden met nieuwe energie, een ontspannen lichaam en volop levenskracht. Lekker Opstaan is Caresse dealer van het eerste uur. Ontdek samen met onze specialisten de mogelijkheden van de Silver Collection.

Caresse 4600 & 4650.

Met de elektrisch verstelbare 4600 en vlakke 4650 boxspring uit de Caresse collectie zijn vele combinaties te maken. Bijvoorbeeld de volledig pocket geveerde H-variant, of de C-variant als "twijfelaar".

Welke variant je ook kiest, de combinatie van het strak gestoffeerde hoofdbord, de boxsprings op een design onderstel en de gestoffeerde pocketveer matrassen maken deze boxspring-set tot een must have voor iedere slaapkamer.

Verwen bovendien lichaam en geest met de luxe comfort-toppers, naar wens leverbaar met of zonder split. We zetten de mogelijkheden op een rij.

 

 

Caresse Wintersale.
Een unieke slaapbeleving in een Caresse 4600h of 4650h boxspring.

Ligcomfort.

Pas je ligcomfort aan je persoonlijke wensen aan, door de juiste combinatie van matras en topper. We adviseren je graag. 

De boxsprings 4600/4650 zijn voorzien van pocketveren, waarop twee 21 cm dikke 7-zone pocketvering matrassen komen. Deze gestoffeerde matrassen zijn 2-zijdig afgedekt met koudschuim en voorzien van 500 6-slags pocketveren. Naar keuze leverbaar in diverse hardheden.

Daar bovenop komt een 6 cm dikke hoogwaardige comfortschuim topper, met of zonder split. Naast de comfortschuim topper heeft Caresse toppers van koudschuim, traagschuim, latex, Gel Foam, paardenhaar en pocketveren in de collectie.

Een unieke slaapbeleving in een Caresse 4600h of 4650h boxspring.

4600 H & 4650 H

Wat de "H"-variant anders maakt is de volledig pocket geveerde Active Air Hybrid topper, leverbaar met of zonder split. 

Deze extra goed ventilerende 12 cm dikke topper heeft een kern van 450 pocketveren per m2. De pocketveren worden bovendien twee zijdig afgedekt met het zeer goed vochtregulerende, luchtdoorlatende en veerkrachtige Hybride schuim.

De combinatie van pocketveren met Hybride schuim, het zogenaamde Active Air concept, zorgt voor warmte in de winter en koelte in de zomer. 

Een hygiënisch en aangenaam slaapcomfort voor slechts € 100,- meerprijs.

4600 C & 4650 C.

Kies voor éénpersoons comfort met de "C"-variant in de maat 120x200. Deze Comfort variant is leverbaar als vlakke 4650 C of elektrisch verstelbare 4600 C variant. 

Door de compacte maatvoering, de zogenaamde twijfelaar, heb je niet alleen meer ruimte in bed, maar ook in de slaapkamer. Wel zo makkelijk bij gebruik van bijvoorbeeld een rollator. 

Breng bovendien eenvoudig het hoeslaken aan om de lichtgewicht topper, geen gedoe met zware matrassen. 

 

Kiezen maar.

De juiste ondersteuning is natuurlijk het belangrijkste voor een goede nachtrust. Laat dat maar aan de specialisten van Lekker Opstaan over.

Waar we je ook graag mee helpen is de keuze van de juiste stof en kleur van je nieuwe boxspring. Wat dacht je van de Urban stof in de kleur dark grey? Niet modern genoeg? Kijk ook eens naar kunstleder.

Om je slaapkamer helemaal aan te laten sluiten bij jou woonstijl, adviseren we je ook bij de keuze voor het juiste hoeslaken, dekbedovertrek of accessoire.

 

 

Een unieke slaapbeleving in een Caresse 4600h of 4650h boxspring.

Hocker en bedbank.

Naast goede boxsprings heeft Caresse ook diverse bijpassende accessoires in de collectie. Maak je boxspring compleet met bijpassende hockers, nachtkasten, bedbank of een leeslamp. 

Caresse boxsprings staan voor een unieke combinatie van vakmanschap, degelijkheid en comfort, voor noem het maar een bescheiden prijs.

Caresse is verkrijgbaar vlak van € 2050,- voor € 1195,-  / elektrisch van € 2350,- voor € 1495,-

Een unieke slaapbeleving in een Caresse 4600h of 4650h boxspring.
Ben je benieuwd hoe lekker je kunt opstaan?

Onze slaap- en zitspecialisten ontdekken graag met je wat er bij jou past.

Bezoek onze showroom
Of bel (073) 549 46 50
9.8/ 10 volgens klanten