9.8/10 Volgens klanten

Weelderig slapen.

Een eigentijdse vormgeving gecombineerd met comfort en ondersteuning. Dat alles ook nog eens voor een heerlijke prijs. Lees snel verder....

Wendy's choice.

De Caresse 3800 & 3850 zijn niet voor niets de keuze van Wendy van Dijk, waarbij een subliem ligcomfort wordt gecombineerd met een eigentijds landelijk design. Een fraaie stiknaad rondom het hoofdbord, pocketveren matrassen en een luxe gel-foam topper zorgen ervoor dat jij fris aan je dag kan beginnen.

Ontdek de boxsprings 3800 & 3850.
Caresse jubileum boxspring Wendy's Choice.

"Pull-back" systeem.

Vrijwel alle elektrisch verstelbare Caresse boxsprings zijn voorzien van het uniek pull-back terugloop systeem. Dankzij een solide metalen frame, schuift de boxspring tijdens het verstellen als het ware naar achteren. Zo ben je in staat om in een ergonomische positie nog even lekker samen tv te kijken of een heerlijk boek te lezen. Bovendien is je nachtkast binnen handbereik, wel zo handig als je even je boek opzij wil leggen.

Caresse Wintersale folder.

Tijdloze basis.

Tijdloos, strak en zonder opsmuk, dat zijn de Caresse boxsprings 4500 elektrisch of 4550 vlak.

De boxspring-sets staan aan de basis van de Caresse Silver Collection en zijn helemaal naar wens samen te stellen.

Als een van de weinige Caresse boxsprings, zitten de matrassen aan de boxspring vast met en rits. Zo voorkom je dat de matrassen uit elkaar kunnen schuiven.

Ontdek de boxsprings 4500 & 4550.

Strak functioneel design.

Het model 4600 uit de Caresse collectie is het eerste model welke is uitgevoerd met het unieke zogenaamde pull-back systeem.

Dit terugloopsysteem zit volledig geïntegreerd in het solide metalen design onderstel. Dankzij de doordachte, eigentijdse vormgeving in combinatie met de comfortabele matrassen en luxe topper ontstaat een strakke en functionele boxspring-set.

Deze set is ook leverbaar als vlakke uitvoering, namelijk de 4650.

Caresse 4600 elektrisch 4650 vlak.

Puur natuur.

Maak je comfort compleet met een van de luxe toppers van Caresse. Combineer de unieke eigenschappen drukverlagende traagschuim, ventilerende natuurlatex of veerkrachtige koudschuim met de kracht van natuurlijke matrerialen als wol en katoen.

Heerlijk koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Zo volmaakt kan slapen zijn.

Ben je benieuwd hoe lekker je kunt opstaan?

Onze slaap- en zitspecialisten ontdekken graag met je wat er bij jou past.

Bezoek onze showroom
Of bel (073) 549 46 50
9.8/ 10 volgens klanten