9.8/10 Volgens klanten

Stop met dromen!

Laat je verlangen naar slaapgenot werkelijkheid worden met een ambachtelijke kwaliteits boxspring van PUUR. Met zorg en liefde in Nederland gemaakt.

Persoonlijke droombed.

Een PUUR boxspring is perfect samen te stellen op jouw wensen en lichaam. De hardheid van de 7-zone pocket matrassen en de ondersteuning van de luxe handgemaakte toppers worden naar wens aangepast. Wel zo prettig om van een ongestoorde nachtrust te kunnen genieten.

Ontdek de PUUR boxsprings & doe de slaaptest!
Een unieke slaap ervaring met de industriële boxsprings van PUUR.

Alle kleuren.

PUUR boxsprings zijn niet alleen in elke gewenste kleur leverbaar, maar ook in heel veel verschillende soorten bekleding. Luxe velours, industrieel leder, vintage stof of strak kunstleder. Jij mag het zeggen. 

Vergeet eerst niet je favoriete hoofdbord uit te kiezen. Je hebt maar liefst keuze uit 8 modellen! Liever het hoofdbord iets hoger of breder? Stikseltje meer of minder? Voor maatwerk draaien wij onze hand niet om.

Een unieke slaap ervaring met de industriële boxsprings van PUUR.

Vintage, retro of industrieel.

Hoe je het ook noemt, met een PUUR boxspring is het mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een industriële potenset, op maat gemaakt van "blauwstaal". Naar wens zijn ook bijpassende nachttafels of hockers leverbaar.

Maak jouw slaapkamer helemaal af met een unieke zelf samengestelde boxspring van PUUR.

Bekijk onze collectie industriële bedden.

 

Een unieke slaap ervaring met de industriële boxsprings van PUUR.
Ben je benieuwd hoe lekker je kunt opstaan?

Onze slaap- en zitspecialisten ontdekken graag met je wat er bij jou past.

Bezoek onze showroom
Of bel (073) 549 46 50
9.8/ 10 volgens klanten