9.8/10 Volgens klanten

De vulling bepaalt wat jouw beste dekbed is.

Het kip of het ei is geen dilemma als het gaat om dekbedden. Wel het kip of het schaap. Bepaal zelf wat bij je past. Dons is licht en soepel. Katoen en wol zijn wat stugger, maar evengoed natuurlijke materialen die ademen. Ze zorgen ervoor dat het dekbed je warm houdt in de winter en dat je koel blijft in de zomer.  

Met de seizoenen mee

Kies voor een vierseizoenendekbed als je echt wat extra warmte nodig hebt in de winter en een luchtiger gevoel in de zomer. Per seizoen beslis jij met hoeveel warmte je jezelf toedekt, terwijl je maar één dekbed aanschaft. En mocht er in de zomer een koufront op komst zijn, dan heb je snel en eenvoudig een extra laag in jouw overtrek gestopt.

Het beste dekbed.

Van plakkerig naar luchtig.

Slapend transpireer je meer dan je denkt. Jouw dekbed moet daarom vochtabsorberend zijn. Veel polyester dekbedden doen dat niet en bezorgen je een plakkerig gevoel. Natuurlijke materialen zoals dons, wol of katoen nemen de transpiratie wel goed op.

Woelen in weelde.

Hoe stugger het dekbed, hoe minder goed het met je meedraait als je ligt te woelen. Of hoe eerder het jouw koude tenen blootlegt wanneer je daar geen behoefte aan hebt. Test in onze showroom uitgebreid het materiaal van onze donzen en wollen dekbedden en ervaar welk effect ze hebben op jouw persoonlijke slaapbewegingen. Zo maak je samen met onze adviseurs de beste keuze.

Het beste dekbed.

Hoe soepeler het dekbed, hoe beter het aansluit op je lichaam. Zo ontstaat er minder lucht tussen jou en de deken en dat zorgt ervoor dat je het niet te warm of niet te koud krijgt in bed.

Terence Schuurmans, slaapspecialist Lekker Opstaan

Over Lekker Opstaan.

In de Lekker Opstaan-showroom voel je wat echt comfort is. Ga lekker liggen op ons showroombed of pak je momentje in een van de stoelen en ontdek welk model jou echt helpt relaxen. Wij adviseren uiteraard graag en hebben met twintig jaar ervaring aan een woord genoeg om jou de beste oplossing te bieden. Heb je de perfecte match gevonden, slaap er gerust een nachtje over. Lekker Opstaan, dé stoelen- en beddenwinkel sinds 1996.

Kijk ook eens naar onze unieke service.

Lees meer over Lekker Opstaan.
Ervaar zelf welk materiaal bij je past.

Kies samen met onze specialisten voor het beste dekbed.

Bezoek onze showroom
of neem contact op.
9.8/ 10 volgens klanten