9.8/10 Volgens klanten

Neem de tijd om een goed hoofdkussen uit te zoeken.

Geef je hoofdkussen meer aandacht. Het is het essentieel voor een goede nachtrust. We zijn doordrongen van het belang van een goed matras, maar daar stopt het niet. Een goed hoofdkussen helpt heel jouw lijf. Want als je jouw hoofd niet optimaal ondersteunt, ligt een derde van jouw ruggenwervel de hele nacht verkeerd.

Geen punthoofd.

Probeer een nieuw kussen bij ons 3 nachten op proef. Zo weet je je zeker dat je er lekker op ligt. Als het niet bevalt, mag je hem ruilen.

Kussens met een vaste vorm.

Kussens lijken simpele stoffen zakken met vulling. Maar het vulmateriaal maakt wel degelijk verschil. Dons, wol, kapok, traagschuim of latex hebben allemaal unieke eigenschappen. In kussens met een vaste vorm blijft de vulling op zijn plek. Dat zorgt voor blijvende steun in je nek. Ook gezondheidskussens en kussens met een neksteun zijn een uitkomst,  vooral voor mensen met nek-, schouder- of rugproblemen.

Een goed hoofdkussen bevordert de nachtrust.

Vervang je hoofdkussen regelmatig.

Werp eens een blik op je bed en ga even na hoe lang jouw hoofdkussen daar al ligt. Een hoofdkussen gaat maar drie tot vijf jaar mee, dus vervang hem op tijd. Heb je hem nog niet zo lang, check dan even de vulling. Als die te los zit, dan schuift jouw hoofd ‘s nachts alle kanten op. In onze showroom vragen onze specialisten naar jouw slaaphouding. Daar adviseren ze een passend en goed hoofdkussen bij.

Doe onze slaaptest
Een goed hoofdkussen bevordert de nachtrust.

Omdat je steun zoekt in je nek en gewone kussenvullingen verschuiven, ga je gek genoeg vaak op zoek naar dikkere kussens. Dunne kussens met vaste vulling kunnen juist extra steun bieden.

Judith Peters, slaapspecialiste Lekker Opstaan

Over Lekker Opstaan.

In de Lekker Opstaan-showroom voel je wat echt comfort is. Ga lekker liggen op ons showroombed of pak je momentje in een van de stoelen en ontdek welk model jou echt helpt relaxen. Wij adviseren uiteraard graag en hebben met twintig jaar ervaring aan een woord genoeg om jou de beste oplossing te bieden. Heb je de perfecte match gevonden, slaap er gerust een nachtje over. Lekker Opstaan, dé stoelen- en beddenwinkel sinds 1996.

Kijk ook eens naar onze unieke service.

Lees meer over Lekker Opstaan.
Ontdek samen met onze adviseurs wat voor jou een goed hoofdkussen is.

Bezoek onze showroom
of neem contact op.
9.8/ 10 volgens klanten