9.8/10 Volgens klanten

Subliem in subtiliteit.

Een ledikant is perfect voor de kleine slaapkamer. De subtiele aanblik zorgt optisch voor meer ruimte. Vaak is er bovendien ruime keuze in verschillende onderdelen. Kies de omlijsting, pootjes, de perfecte lattenbodem en het ideale matras. Zo is jouw kamer niet alleen frisser, jijzelf ook. Optimaal slaapcomfort zorgt voor een fitte dag.

Allergievrij

Onder een ledikant dweil en stofzuig je eenvoudig. Ook de materialen zijn vaak eenvoudiger schoon te houden. Waar een boxspring altijd van stof of leer is, heb je bij een ledikant vooral te maken met hout of staal. Daar haal je eenvoudiger even een doekje overheen om het stofvrij te houden. Ideaal voor mensen met allergieën, zoals huisstofmijt.

Bekijk onze deelbare ledikanten.
Een ledikant is met losse onderdelen perfect met jouw wensen te matchen.

Wij kochten een ledikant dat we later kunnen omvormen tot twee losse bedden. Mocht een van ons in de toekomst hulpbehoevend worden, dan hoeven we niet meteen nieuwe bedden aan te schaffen.

Fam. Peters, Bergen op Zoom

Meer ligcomfort.

Bij een ledikant bepaal je secuur ieder onderdeel. Dat begint met een bedbodem. Kijk welk matras het beste bij jouw lichaam past en kies je een bijpassende toplaag. Laat ieder detail aansluiten op jouw slaapvoorkeuren en kies voor verschillende matrassen en bedbodems als jouw partner andere wensen heeft. Zo slaap je beiden comfortabel en toch gezellig in hetzelfde bed.

Bekijk het assortiment van Steel and Stockings.
Een ledikant is met losse onderdelen perfect met jouw wensen te matchen.

Rotklusjes worden eenvoudiger.

Met onze ledikanten wordt zelfs het bed verschonen een prettigere klus. We hebben verschillende ledikanten uit twee stukken. Door het bed uit elkaar te rijden in een v-vorm, draai je eenvoudig de matrassen om en is het bed verschonen een makkelijkere klus.

Judith Peters, slaapspecialiste Lekker Opstaan

Over Lekker Opstaan.

In de Lekker Opstaan-showroom voel je wat echt comfort is. Ga lekker liggen op ons showroombed of pak je momentje in een van de stoelen en ontdek welk model jou echt helpt relaxen. Wij adviseren uiteraard graag en hebben met twintig jaar ervaring aan een woord genoeg om jou de beste oplossing te bieden. Heb je de perfecte match gevonden, slaap er gerust een nachtje over. Lekker Opstaan, dé stoelen- en beddenwinkel sinds 1996.

Kijk ook eens naar onze unieke service.

Lees meer over Lekker Opstaan.
Bel (073) 549 46 50 en de wereld ligt elke ochtend aan je voeten.

Bezoek onze showroom
of neem contact op.
9.8/ 10 volgens klanten