9.7/10 Volgens 14 klanten

Ontworpen voor uw gemak.

Nooit eerder was een ledikant zo gebruiksvriendelijk en flexibel. Deelbare en uitrijdbare bedden zijn ontworpen met een vooruitziende blik en naar wens zelf samen te stellen. Gerenommeerde merken als Nolte, Vroomshoop en Meubelfabriek van de Broek zijn specialist in dit soort bedden.

Stof tot nadenken.

Dat het lastig is om onder bed te stofzuigen, hoeven we niet uit te leggen. Hoe goed je het ook probeert, er ligt meer stof dan je denkt. Een deelbaar of uitrijdbaar bed is de oplossing.

De matrassen liggen net als in een 'gewoon' tweepersoonsbed naast elkaar, zonder dat er een hinderlijke opening tussen zit. Door simpelweg de sluiting van het voetbord te ontgrendelen, draai je met het grootste gemak de twee bedden uit elkaar. Zo ontstaat een soort van 'V'-vormige opening, waardoor je ook midden onder je bed kan stofzuigen.

Een ander voordeel is dat je niet meer helemaal voorover gebogen je molton en hoeslaken om je matras hoeft te doen. Alles is binnen handbereik.

Maak een afspraak en ontdek de mogelijkheden.
Met een deelbaar bed op wielen geniet je optimaal van comfort.

Uitrijdbaar of deelbaar?

Niet ieder uitrijdbaar bed is deelbaar! We zetten ze even op een rij.

Zoals de naam al doet vermoeden, kan je een uitrijdbaar ledikant alleen maar uit elkaar rijden dankzij de wielen. Je kan ze herkennen aan één groot hoofdbord. Deze bedden zijn super makkelijk, maar niet levensloopbestendig zoals we dat tegenwoordig noemen.

Een deelbaar ledikant is dankzij twee losse scharnierende hoofdborden uit elkaar te rijden en om te bouwen naar twee losse ledikanten. Zo ontstaan twee volwaardige senioren bedden met een hogere instap. Wel zo handig mocht u moeite hebben met in- en uitstappen of hulpbehoevend worden. Klaar voor de toekomst, wat er ook gebeurt.

Bekijk de video.
Met een deelbaar bed op wielen geniet je optimaal van comfort.
Ben je benieuwd hoe lekker je kunt opstaan?

Onze slaap- en zitspecialisten ontdekken graag met je wat er bij jou past.

Bezoek onze showroom
Of bel (073) 549 46 50
9.7/ 10 volgens 14 klanten