9.8/10 Volgens klanten

Inspiratie uit de natuur.

Nooit eerder was het ouderwetse ledikant zo hip en fashionable. In onze showroom vind je bijzondere designs van Steel and Stockings. Geef jouw slaapkamer een boost met de unieke bedconcepten van dit merk. Inspiratie halen de ontwerpers uit de natuur, waardoor ieder bed een rustgevend en luxe uitstraling heeft.

On top of trends.

Waarom zou je de laatste trends alleen voor je woonkamer bewaren? Een luxe, rustgevende slaapkamer werkt perfect voor jouw nachtrust en zorgt dat je beter uitgeslapen de volgende dag trotseert. Steel and Stockings haalt de laatste trends daarom naar jouw slaapkamer met ledikanten van eik en staal bijvoorbeeld.

Kies voor een landelijk bed van Steel and Stockings.

Betonlook van Steel and Stockings.

Naast de houten ledikanten biedt Steel and Stockings ook bedden met een bijzondere betonlook. Natuurlijk, maar ook heel industrieel. Een clean en opgeruimd design voor een opgeruimde slaapkamer en een opgeruimd hoofd. Het contrast tussen hard beton en heerlijk zacht slaapcomfort maakt deze lijn extra bijzonder.

Kies voor een landelijk bed van Steel and Stockings.

Accessoires en advies.

Met bijpassende accessoires is jouw slaapkamer helemaal compleet. Wedden dat jij niet kan wachten om direct thuis onder de wol te kruipen? Wij adviseren je in onze showroom welke bedbodems en matrassen het beste bij jouw designbed en jouw lichaam passen. Elk hazenslaapje is daardoor straks van de allerhoogste kwaliteit.

Kies voor een landelijk bed van Steel and Stockings.
Laat je adviseren over het assortiment van Steel and Stockings door onze medewerkers.

Bezoek onze showroom
of neem contact op.
9.8/ 10 volgens klanten