9.8/10 Volgens klanten

Stof tot nadenken.

Het ideale matras voor jou is afhankelijk van je wensen. Traagschuim, zoals in de matrassen van Tempur, vermindert drukpunten. Latex past zich meteen aan op je lichaam en houdt de temperatuur koel. Pocketvering is ook lekker hard en koel. Nieuw zijn de aan het lichaam aanpasbare matrassen van Vitario. Het is belangrijk dat wij weten wat jouw lichamelijke conditie is en wat jij belangrijk vindt. Aan de hand daarvan geven we je passend advies.

Heerlijk hybride.

De nieuwste trend in dromenland combineert het beste van een met veren gevuld matras met schuim. Dat zorgt voor een betere ventilatie, terwijl de toplaag schuim zich naar jouw lichaam vormt. Deze constructie maakt het omdraaien van je matras om de zoveel tijd overbodig.

In onze showroom hebben we verschillende hybride matrassen van die u meteen kunt uitproberen.

  Lekker Opstaan maakt van een matras kopen een leuk uitje.

Een matras kopen is heel persoonlijk. Ik kwam er snel achter dat ik toch niet het perfecte exemplaar had gekozen. Toen kon ik hem ruilen voor een matras dat beter bij mij past.

Levensduur.

Een matras is een investering voor de lange termijn. Een goede pocketveren, latex, traagschuim of koudschuim matras gaat 10 - 12 jaar mee.  Het ene matras is gevoeliger voor kuilvorming dan het andere. De levensduur wordt beïnvloed door mate van transpiratie, gewicht en combinatie met bedbodem.  

Laat je door onze specialisten ook adviseren over de levensduur van het matras dat je voor ogen hebt.Doe de slaaptest in onze showroom.
  Lekker Opstaan maakt van een matras kopen een leuk uitje.

In ons assortiment zitten matrassen van topmerken Diamant, Caresse, Velda, Tempur. Alle exemplaren zijn van hoogwaardige kwaliteit. Na een slaaptest bepalen we samen welk merk en type het beste bij jouw lichaam en situatie past.

Judith Peters, slaapspecialiste bij Lekker Opstaan

Over Lekker Opstaan.

In de Lekker Opstaan-showroom voel je wat echt comfort is. Ga lekker liggen op ons showroombed of pak je momentje in een van de stoelen en ontdek welk model jou echt helpt relaxen. Wij adviseren uiteraard graag en hebben met twintig jaar ervaring aan een woord genoeg om jou de beste oplossing te bieden. Heb je de perfecte match gevonden, slaap er gerust een nachtje over. Lekker Opstaan, dé stoelen- en beddenwinkel sinds 1996.

Kijk ook eens naar onze unieke service.

Lees meer over Lekker Opstaan.
Een goed matras is een must voor een goede nachtrust.

Onze adviseurs laten je ervaren wat het best bij je past.

Bezoek onze showroom
of neem contact op.
9.8/ 10 volgens klanten