9.8/10 Volgens klanten

Slaapproblemen.

Veel mensen hebben rug- en nekklachten en dromen van slapen zonder pijn. Een slecht of verkeerd gekozen slaapsysteem kan hiervan de oorzaak zijn. Kies voor een Vitario matras, zelf samen te stellen en aangepast aan het lichaam.

Rug- en nekklachten

Een goed slaapsysteem, zeg maar de combinatie van bodem, matras en hoofdkussen, kan slaapproblemen als rugklachten en nekklachten voorkomen. De kunst is alleen om uit het vrijwel oneindig aantal combinaties de juiste te vinden. 

Zelfs de meest ideale combinatie is dan nog niet exact op uw lichaam afgesteld. 

Er zijn ook matrassen die voor iedereen geschikt zouden zijn, ongeacht gewicht, slaaphouding of postuur. Dat ene matras geschikt voor iedereen bestaat echter niet.

Ieder mens heeft immers unieke eigenschappen als lengte, gewicht en lichaamsverhoudingen.

Zelf samen te stellen matras, aangepast aan het lichaam.

Zelf samenstellen.

Vitario matrassen zijn individueel op 24 steunpunten exact op uw lichaam af te stellen. Bovendien is de toplaag van de matras op stevigheid in te stellen. 

Zo krijgt je lichaam de steun die het nodig heeft en worden slaapproblemen voorkomen.

Mochten je lichaamseigenschappen veranderen, dan verandert je Vitario matras mee. Zowel de 24 individuele ondersteuningselementen als de toplaag zijn aanpasbaar en uitwisselbaar.

Vitario matrassen zijn bovendien te gebruiken op zowel lattenbodems, schotelbodems als boxsprings.

Zelf samen te stellen matras, aangepast aan het lichaam.

Lig-simulator.

Om de juiste matras samen te kunnen stellen gebruiken we de lig-simulator. De simulator ziet eruit als een matras, maar is in werkelijkheid voorzien van druksensoren welke zijn gekoppeld aan een computer. Dankzij diverse algoritmes is de computer in staat de juiste matras te configureren. Geen ingewikkelde vragen en je hoeft je niet uit te kleden.

Als eerste wordt je lichaam met behulp van de ligdruk-meting ergonomisch opgemeten.

Vervolgens berekent de lig-simulator het juiste lichaams-ondersteuningsprofiel. Dit profiel wordt direct gesimuleerd, zodat je het resultaat meteen voelt.

Dit profiel wordt vervolgens verwerkt in jouw unieke Vitario matras.

Zelf samen te stellen matras, aangepast aan het lichaam.
Ieder mens is uniek. Vitario matrassen ook.

Stel met onze specialisten jouw unieke matras samen.

Doe de slaaptest
of neem contact op.
9.8/ 10 volgens klanten