9.8/10 Volgens klanten

Slaapkamerkasten om te personaliseren.

Een kast die perfect in de ruimte past zorgt ervoor dat jouw slaapkamer een baken van rust blijft. Door de juiste setting te kiezen, is er voldoende plek voor al jouw spullen. Voorkom bovendien dat de kastdeur telkens tegen de muur stoot. Met een schuif-, draai- of vouwdeur bijvoorbeeld. Dit biedt ook meer mogelijkheden voor de doorgang. Ontdek samen met onze adviseur hoe jouw slaapkamer praktischer ingedeeld kan worden.

Het oog wil ook wat.

Een slaapkamerkast kan de perfecte aanvulling zijn voor jouw styling. Op maat gemaakt zorgt hij voor een origineel effect. Klassiek, trendy of avontuurlijk: het is allemaal mogelijk. Laat bijvoorbeeld een accent van je nachtkastjes op dezelfde manier terugkomen op je slaapkamerkast. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom.
Ontdek hoe je elke ruimte zo praktisch mogelijk indeelt met slaapkamerkasten op maat.

Topmerken met mogelijkheden.

Laat onze adviseurs helpen. Kies een kastdesign dat bij je bed past en wij kijken naar de mogelijkheden in maatvoering. De duurzame kwaliteitskasten in ons assortiment zijn van topmerken Nolte, Vroomshoop een Meubelfabriek van den Broek. Neem de maten van je slaapkamer mee, zodat wij meteen goed advies kunnen geven.

Maak kennis met de kasten van Nolte
Ontdek hoe je elke ruimte zo praktisch mogelijk indeelt met slaapkamerkasten op maat.

Ook bij een volledige renovatie van je slaapkamer geven wij advies. Keuze gemaakt, dan kunnen wij helpen met het afvoeren van de oude kasten, bedden en andere materialen.”

Terence Schuurmans, slaapspecialist Lekker Opstaan

Over Lekker Opstaan.

In de Lekker Opstaan-showroom voel je wat echt comfort is. Ga lekker liggen op ons showroombed of pak je momentje in een van de stoelen en ontdek welk model jou echt helpt relaxen. Wij adviseren uiteraard graag en hebben met twintig jaar ervaring aan een woord genoeg om jou de beste oplossing te bieden. Heb je de perfecte match gevonden, slaap er gerust een nachtje over. Lekker Opstaan, dé stoelen- en beddenwinkel sinds 1996.

Kijk ook eens naar onze unieke service.

Lees meer over Lekker Opstaan.
Elke ruimte verdient een mooie kast.

Bespreek met onze kastspecialisten de mogelijkheden voor een slaapkamerkast op maat.

Bezoek onze showroom
of neem contact op.
9.8/ 10 volgens klanten