9.8/10 Volgens klanten

Groot deel van de dag.

We zitten meer dan dat we lopen. En hoe beter je zit, hoe lekkerder je opstaat. Een goede stoel is dan ook van groot belang, Geniet van een ultiem relaxmoment in een stoel die aan al jouw wensen voldoet. Kom er samen met onze adviseurs achter welke stoel voor jou het meest zitcomfort heeft.

Soms zit het mee, soms zit je beter.

Je bent groot, klein, stevig, smal, oud, jong en je wilt na een lange dag wegzakken in jouw favoriete stoel. Zorg dan dat dit ultieme plekje op maat is gemaakt. Dat doen we bij Lekker Opstaan.

Kom naar onze showroom voor een middagje ‘bankhangen’ en probeer onze modellen. We stellen de stoelen aan de hand van jouw wensen samen voor optimaal zitcomfort en een gegarandeerd dagelijks relaxmomentje.

Maak een afspraak met onze specialisten.
Bij Lekker Opstaan zoeken adviseurs samen met jou naar de stoel met het meeste zitcomfort.

Soepel en lekker opstaan.

Je hebt van die heerlijke zetels waarin je compleet wegzakt. Alleen eruit komen is moeilijk en dat hoort natuurlijk niet. Onze sta-op stoelen geven je een extra zetje zodat jij als een jonge kievit weer de kamer inloopt.

Liever flexibel wisselen in uitzicht: bijvoorbeeld van straat naar de tv, naar het bijzettafeltje voor de krant. Dat doe je eenvoudig met een 180 graden draaistoel met veel zitcomfort.

Ontdek de sta-op fauteuil.
Bij Lekker Opstaan zoeken adviseurs samen met jou naar de stoel met het meeste zitcomfort.

Afvoeren oude fauteuil.

Wanneer je jouw ideale stoel gevonden hebt, komen we hem plaatsen en instellen op locatie. We laten je uitgebreid zien hoe je hem bedient en nemen eventueel meteen de oude stoel mee. Heb je daar geen omkijken meer naar. Het relaxen kan nu echt beginnen.

Lekker Opstaan heeft aandacht voor het milieu. Je oude stoel krijgt een tweede leven via de kringloopwinkel. Indien niet geschikt, dan proberen wij zoveel als mogelijk te recyclen of her te gebruiken.

Je vindt de stoel van je dromen, hij zit lekker en je wil hem het liefst meteen meenemen. Check dan direct of de stoel, het materiaal en de kleur bij je interieur past. Neem een foto van jouw woonkamer mee naar onze showroom en helpen je meteen aan de perfecte match.

Judith Peters, zitspecialiste Lekker Opstaan

Over Lekker Opstaan.

In de Lekker Opstaan-showroom voel je wat echt comfort is. Ga lekker liggen op ons showroombed of pak je momentje in een van de stoelen en ontdek welk model jou echt helpt relaxen. Wij adviseren uiteraard graag en hebben met twintig jaar ervaring aan een woord genoeg om jou de beste oplossing te bieden. Heb je de perfecte match gevonden, slaap er gerust een nachtje over. Lekker Opstaan, dé stoelen- en beddenwinkel sinds 1996.

Kijk ook eens naar onze unieke service.

Lees meer over Lekker Opstaan.
Bepaal samen met onze adviseurs welke fauteuil of stoel het meeste zitcomfort heeft voor jou en je kunt de wereld weer aan.

Bezoek onze showroom
of neem contact op.
9.8/ 10 volgens klanten