9.8/10 Volgens klanten

Sta-opfunctie.

Draaifauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen precies afgesteld worden op jouw lichamelijke situatie. Een sta-opfunctie is mogelijk. Zo geniet je van jouw puzzel of boek en sta je gemakkelijk op voor een tweede of derde kopje koffie. Indien gewenst voeren we de oude fauteuil af, heb je daar ook geen omkijken meer naar.

Overal aanwezig.

Er gebeurt van alles om je heen en een vaste fauteuil staat altijd in dezelfde stand. Met een draaifauteuil hoef je niet op nieuwsgierigheid in te leveren. Lees in alle rust een boek, kijk met kwartslag naar rechts uit over de straat, nog wat draaien en je volgt het gesprek in de keuken en weer iets en je zit opnieuw recht voor de tv. Blijf dus comfortabel meedraaien, terwijl je lekker zit.

Ontdek onze industriële fauteuils.
Met een draaifauteuil deel je actiever mee in het gesprek.

Met mijn rugklachten kan ik moeilijk ontspannen zitten. Met de elektrisch verstelbare draaifauteuil op maat kan ik volledig in de relaxstand verdwijnen.

Mevr. Peters, Bergen op Zoom

Een eyecatcher in je interieur.

De poot van een draaifauteuil alleen al is qua vorm een aanwinst in jouw interieur. De stoel die erop staat, kun je helemaal aanpassen aan je interieur. Kies voor stof of makkelijk schoon te houden leer in een strak of juist een klassiek design. Zo past jouw ideale relaxstoel perfect bij de rest van je meubels.

Doe de zittest.
Met een draaifauteuil deel je actiever mee in het gesprek.

Chillen maar.

Helemaal van deze tijd zijn de stoere relaxfauteuils van Chill-Line. Deze relaxfauteuils van Nederlandse makelij zijn vrijwel helemaal naar wens samen te stellen en beschikken over ongekend zitcomfort.

Maak een keuze uit de vele kleuren Kenia, Vintage of Buffel leder, gecombineerd met fraaie stiksel voor de afwerking. Ook stoffen bekleding behoren tot de mogelijkheden.

 

Ontdek Chill Line

In de afgelopen twintig jaar is de techniek voor draaifauteuils enorm verbeterd. Er is steeds meer elektrisch verstelbaar. Zo word je met een druk op de knop geholpen om de stoel uit te komen en kun je even lekker liggen in de horizontale stand. Ideaal voor een middagdutje.

Mari Schuurmans, zitspecialist Lekker Opstaan

Over Lekker Opstaan.

In de Lekker Opstaan-showroom voel je wat echt comfort is. Ga lekker liggen op ons showroombed of pak je momentje in een van de stoelen en ontdek welk model jou echt helpt relaxen. Wij adviseren uiteraard graag en hebben met twintig jaar ervaring aan een woord genoeg om jou de beste oplossing te bieden. Heb je de perfecte match gevonden, slaap er gerust een nachtje over. Lekker Opstaan, dé stoelen- en beddenwinkel sinds 1996.

Kijk ook eens naar onze unieke service.

Lees meer over Lekker Opstaan.
Droom heerlijk weg in jouw ideale draaifauteuil.

Stel samen met onze adviseurs jouw ideale draaifauteuil samen.

Bezoek de showroom
of neem contact op.
9.8/ 10 volgens klanten