9.8/10 Volgens klanten

Ontspannen ondanks lichamelijke klachten.

Juist als je kampt met lichamelijke klachten is het belangrijk om jouw spieren ontspanning en rust te geven. Onze collectie bevat ergonomische stoelen die af te stellen zijn op jouw lichaam, zodat ultiem zitcomfort voor iedereen mogelijk is.

Op maat gemaakt.

Onze merken DS Meubel en Doge bieden een extra lange neksteun, verstelbare armsteunen en maatvoeringen die op de millimeter nauwkeurig aan te passen zijn. In onze showroom meten ervaren deskundigen je op. Door plaats te nemen in onze meetfauteuil wordt gekeken naar de beste uitgangspositie. Zo kun je straks ondanks lichamelijke klachten of beperkingen genieten van een ultiem relaxmoment in je ergonomische stoel.

Comfort in alle soorten en maten met ergonomische stoelen

Arthrodese zitting.

Ook in het geval van een beenprothese kan de stoel worden aangepast voor een optimaal zitcomfort. Met een arthrodese zitting is het zitvlak zowel naar rechts als links aan te passen.

Zak lekker languit weg in jouw fauteuil ondanks lichamelijke beperkingen. Wij kijken naar je situatie en adviseren een ergonomische stoel die over de juiste aanpassingen beschikt. Ruil je vorige exemplaar met korting bij ons in.

Terence Schuurmans, zitspecialist Lekker Opstaan

Over Lekker Opstaan.

In de Lekker Opstaan-showroom voel je wat echt comfort is. Ga lekker liggen op ons showroombed of pak je momentje in een van de stoelen en ontdek welk model jou echt helpt relaxen. Wij adviseren uiteraard graag en hebben met twintig jaar ervaring aan een woord genoeg om jou de beste oplossing te bieden. Heb je de perfecte match gevonden, slaap er gerust een nachtje over. Lekker Opstaan, dé stoelen- en beddenwinkel sinds 1996.

Kijk ook eens naar onze unieke service.

Lees meer over Lekker Opstaan.
Samen met onze adviseurs zoek je de stoel die past bij jouw lichamelijke situatie.

Game, set & match!

Bezoek onze showroom
of neem contact op.
9.8/ 10 volgens klanten