9.7/10 Volgens 13 klanten

Thuis in de relaxfauteuil.

We zitten de hele dag door. Op een keukenstoel, aan ons bureau, wachtend op de bus en bij mooi weer in de tuin. Echt tot rust komen doe je pas in een fauteuil. Stel hem compleet af op jouw wensen voor optimaal gemak. Zeker als je minder mobiel bent, is de fauteuil een fijne thuishaven.

Mijn spierkracht is afgenomen, maar in de relaxfauteuil van Lekker Opstaan kan ik zelf vanuit mijn stoel zorgen dat ik altijd lekker zit.

Dhr. Franssen, Loosbroek

Enorm assortiment.

De beste handmatig en elektrisch verstelbare fauteuils vind je in onze enorme showroom. Ga eens zitten op onze proefmodellen en ervaar zelf hoe lekker je erin wegzakt.

Bij Lekker Opstaan vind je onder andere de merken Chill Line, DS Meubel, de Toekomst, Himolla, Hjort Knudsen & Hukla.

Ontdek onze Hukla stoelen.
Optimaal relaxen in een fauteuil op maat.

We hebben zo veel verschillende modellen relaxfauteuils dat ze altijd in je interieur passen. Ga voor een strak, modern model of kies een landelijke stoel met natuurlijke bekleding. Altijd in de stijl die bij jou past.

Wilma Schuurmans, zitspecialiste Lekker Opstaan

Over Lekker Opstaan.

In de Lekker Opstaan-showroom voel je wat echt comfort is.  Ga lekker liggen op ons showroombed of pak je momentje in een van de stoelen en ontdek welk model jou echt helpt relaxen. Wij adviseren uiteraard graag en hebben met twintig jaar ervaring aan een woord genoeg om jou de beste oplossing te bieden. Heb je de perfecte match gevonden, slaap er gerust een nachtje over.

Lees meer over Lekker Opstaan.
Onze zitspecialisten helpen je bij de zoektocht naar de perfecte relaxfauteuil.

Bezoek onze showroom
of neem contact op.
9.7/ 10 volgens 13 klanten