9.8/10 Volgens klanten

Laat je aangenaam verassen met de relaxfauteuils uit de Casual collectie van Meubelfabriek de Toekomst. Of je nu kiest voor de Cupido in retro cognac, de Hercules in vintage groen of de Fortuna in industrieel beige: laat je relaxfauteuil een weerspiegeling van jezelf zijn.

Cupido.

Laat deze stoel je hart stelen met zijn heerlijke zitcomfort, bedieningsgemak en fraaie vormgeving. Laten we eens beginnen met het zitcomfort.

Doordat de relaxfauteuils leverbaar zijn in de maten small, medium en large, is er voor ieder postuur de juiste pasvorm te vinden. Niets is zo vervelend als een te grote of te kleine stoel. De juiste maat bepalen wij overigens met de zittest.

Dankzij gebruik van vormschuim en een licht voorgevormde rugleuning vindt je de juiste ondersteuning.

Industriële relaxfauteuil Cupido in bruin leder.

Hercules.

Industriële zwarte accenten, bekleding in aaibaar groen en krachtige elektro motoren maken de Hercules tot de held onder de relaxfauteuils. Dankzij de ingebouwde bedieningstoetsen laat de fauteuil zich eenvoudig en traploos verstellen tot de gewenste relaxpositie. 

Daarnaast is de rugleuning voorzien van een zogenaamde topswing: een handmatig verstelbare neksteun. Lekker voor je hoofd als je wat achterover ligt.

Ook makkelijk is de gratis ingebouwde accu. Nooit meer verstikt in de snoer en slechts 1x per maand opladen.

Industriële relaxfauteuil Hercules in groen.

Een complete stoel, voor een duidelijke prijs.

Terence Schuurmans, zitspecialist bij Lekker Opstaan

Fortuna.

De derde en laatste telg uit de Casual collectie is de Fortuna. Naar wens zijn de metalen accenten, draaivoet en armleuningen ook leverbaar in chroom. Krijgt de stoel meteen een ander karakter.

Welke kleur je ook kiest, de armleuningen bewegen met het verstellen van de rugleuning mee naar achter. Zo hebben je armen altijd de juiste ondersteuning.

Bij verstelling van de voetsteun kantelt de stoel ook iets naar achter, de zogenaamde hartbalans positie. Dit is de meest ontspannen positie voor lichaam en geest.

Industriële relaxfauteuil Fortuna in beige.

De verschillen.

Die zijn er eigenlijk niet. Nou ja, als je goed kijkt zie je dat de modellen Cupido, Hercules en Fortuna ieder een ander stikpatroon op de rugleuning hebben. Verder zijn de mogelijkheden identiek.

Allemaal leverbaar in de maten small, medium of large. Kies zelf de soort bekleding in stof of leder en de kleur ervan. Ook de kleur voor de draaivoet, bediening en armleuning kies je zelf.

Bovendien zijn de draaifauteuils uit de Casual collectie enkel leverbaar in elektrisch verstelbare uitvoering, nu tijdelijk met gratis ingebouwde accu.

Relaxfauteuils Cupido, Fortuna & Hercules op draaivoet.
Ontdek met onze zitspecialisten de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom
of maak een afspraak.
9.8/ 10 volgens klanten