9.8/10 Volgens klanten

Chillen maar.

Tja, de naam Chill Line geeft al aan waar deze relaxfauteuil voor is bedoeld: Chillen maar.

Plof na een drukke dag in je relaxfauteuil en kom heerlijk tot rust. Lekker even de voetjes omhoog en de dag de revue laten passeren. 

Chill Line relaxfauteuils hebben niet alleen een comfortabele uitstraling, ze zitten ook nog eens comfortabel en ondersteunend.

Heerlijk ontspannen in een Chill Line relaxfauteuil.

Afwerking.

Leef je helemaal uit en stel zelf je ideale relaxfauteuil samen. Naast keuze uit verschillende modellen, heb je ook zelf de regie in handen voor wat betreft materiaal, kleur en afwerking.

Bij Chill Line fauteuils kies je namelijk zelf met wat voor stiknaad de bekleding afgewerkt wordt. Bijvoorbeeld een open stiknaad zoals hiernaast afgebeeld. Naar wens met een contrasterend of gelijkend garen. Je zegt het maar.

Heerlijk ontspannen in een Chill Line relaxfauteuil.

Betonlook.

Dankzij de draaivoet van de Chill Line relaxfauteuils, heb je 360 graden zicht op jouw kamer. Over de draaivoet gesproken, hoe wil je die graag hebben? 

Een rond stalen industriële voet of toch die van hout in het vierkant. Ook helemaal van deze tijd is de betonlook zoals hiernaast afgebeeld. 

Keuzestress met 10 draaivoeten variërend van rond, vierkant tot stervormig! Geen stress, we adviseren je graag.

Heerlijk ontspannen in een Chill Line relaxfauteuil.

Stel je ideale Chill Line relaxfauteuil samen onder het genot van een hapje en een drankje tijdens onze 'vrijdagavond-adviesavond'.

Terence Schuurmans, zitspecialist Lekker Opstaan
9.8/ 10 volgens klanten