9.8/10 Volgens klanten

Bij de Cosy Relax Art modellen van Hukla is ultiem zitcomfort tot kunst verheven. Perfecte afwerking, fraaie details, bedieningsgemak en een ongekend zitcomfort maken deze stoel tot een waar kunstobject in je huiskamer.

Bakbeest.

Met de Cosy Relax Art collectie laat Hukla zien dat je geen enorm bakbeest meer in je huiskamer hoeft te zetten om te genieten van een heerlijk zitcomfort.

Mede dankzij de draaivoet is de stoel minder prominent in je interieur aanwezig en kan jij moeiteloos alles om je heen in de gaten houden. 

Kies je voor de modellen CA 52 of CA 54 dan zijn bovendien de armleuningen open, wat voor een nog luchtigere uitstraling zorgt. Deze armleuningen scharnieren bovendien mee bij het verstellen van de rugleuning zodat je armen altijd optimaal ondersteund zijn.

Hartbalans.

Of je nu kiest voor een verstelbare relaxfunctie met de hand, elektrisch of elektrisch met sta-op-hulp, de Cosy Relax Art is standaard voorzien van hartbalans.

Bij deze hartbalans positie komen de voeten hoger te liggen dan het hart en de kniëen hoger dan het bekken. 

De voordelen:

  • Betere doorbloeding
  • Ontspannender zitcomfort
  • Niet meer onderuitzakken in de stoel
  • Minder kans op "zware benen" of "dikke voeten"

Sta-op-hulp.

De relaxfauteuils uit de Cosy Relax Art collectie zijn als een van de weinige draaifauteuils leverbaar met sta-op-hulp functie.

Ideaal als je moeite hebt met opstaan, maar geen enorme fauteuil in je kamer wil. Aan de buitenkant zie je geen verschil met een "gewone" elektrisch verstelbare draaifauteuil. De bediening gaat middels aan de zijkant ingebouwde tiptoetsen.

Maak je sta-op-hulp fauteuil compleet met een ingebouwde accu. Zo kan je je stoel midden in de kamer zetten, zonder de hinderlijke snoer.

Video CA52 met sta-op-hulp.

Zitcomfort.

Dankzij het gebruik van voorgevormde HsL schuim in zowel rugleuning als zitting, krijgt je lichaam de juiste ondersteuning. Met name de onderrug krijgt de steun die het verdient.

Wil je nog wat extrasteun? Kies dan voor de optionele lendenpomp, waarmee je zelf de hoeveelheid ondersteuning bepaalt. 

Afhankelijk van je postuur en voorkeur kan je kiezen uit maar liefst 3 hardheden zitting. Voor een ingezakte stoel hoef je overigens niet bang te zijn. Hukla geeft maar liefst 10 jaar garantie op de zitting.

Ontdek de kunst van het relaxen,

Kom proefzitten in de Cosy Relax Art.

Bezoek de showroom,
of maak een afspraak met onze specialist.
9.8/ 10 volgens klanten