9.8/10 Volgens klanten

Geheel onthaast in een Hukla.

Een Hukla stoel sluit perfect aan op jouw wensen en lichaam. Het merk heeft maar liefst zeven ergonomische formaten stoelen. De hardheid van de zitting wordt naar wens aangepast en ook de neksteun is te verstellen. Comfort en innovatie staan hoog in het vaandel en de relaxfeautuils worden deels handmatig gemaakt in de meubelmakerij. Ze kunnen zowel manueel als elektrisch versteld worden.

Ontdek de Cosy Relax Art modellen.
In een Hukla-stoel zit je echt comfortabel.

Ruimtelijke uitstraling.

Je wilt relaxen, maar geen enorm bakbeest in de kamer. Daar stonden relaxfauteuils lange tijd toch om bekend. Gelukkig denkt Hukla met je mee. De compacte, slanke stoelen zorgen voor een ruimtelijk gevoel. De afwerking zit in de details en vrijwel alle modellen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar: handmatig of elektrisch verstelbaar. Moeilijk ter been en net een extra zetje nodig? Kies voor de sta-op-functie. Die is zelfs toe te voegen aan sommige draaifauteuils.

Bekijk de draai sta-op-stoel van Hukla.
In een Hukla-stoel zit je echt comfortabel.

Geniet van garantie.

Hukla-stoelen hebben een garantietermijn van tien jaar. Zo ben je verzekerd van kwaliteit. Ook de service van Lekker Opstaan draagt bij aan dat gebruikersgemak. Wij installeren de stoel bij je thuis, stellen hem perfect af en laten zien hoe hij bediend moet worden.

In een Hukla-stoel zit je echt comfortabel.

Dankzij de "vormschuim" in de stoel, geeft Hukla maar liefst 10 jaar garantie op de zitting. Als dat niet lekker zitten is.

Terence Schuurmans, zitspecialist Lekker Opstaan

Ideale hulp.

Sta op fauteuils uit de Hukla collectie zijn jouw ideale hulp en staan je bij. Met een druk op de knop gaat de gehele stoel iets omhoog en helt de zitting naar voren. Zo is opstaan een fluitje van een cent.

Bekijk ook eens de modellen VP08 en VP10 uit de Vitalplus collectie. 

In een Hukla-stoel zit je echt comfortabel.
Onze zitspecialisten laten je ervaren hoe heerlijk een Hukla zit.

Bezoek onze showroom
of neem contact op.
9.8/ 10 volgens klanten