9.8/10 Volgens klanten

Het is nogal gewaagde uitspraak "de beste relaxfauteuil", maar gezien de rijke historie van de Nederlandse meubelfabriek de Toekomst, is het de spijker op z'n kop. Unieke stoelen met een uniek zitcomfort. Ontdek de Twice modellen relaxfauteuils bij Lekker Opstaan.

Op maat.

De Twice relaxfauteuils zitten als gegoten, vergelijk het maar met een pak op maat. Dankzij de leverbare maatvoeringen XS tot en met XXL zit er altijd de juiste ergonomische pasvorm tussen. Niet alleen de juiste pasvorm is belangrijk, ook de zithouding en mate van ondersteuning bepalen het zitcomfort.

Dankzij de 3 krachtige motoren is de stoel in iedere gewenste zithouding te verstellen. Overigens geen hinderlijke snoer over de vloer, dankzij de ingebouwde accu.

Ondanks de ranke compacte vormen van de Twice fauteuils, zit je dankzij gebruik van degelijke vormschuim en vering in de zitting perfect ondersteund.

Twice draaifauteuil model 148 met accu.

Twice Plus.

De Plus staat niet voor extra kilo's maar extra centimeters, de oplossing voor echt langere mensen. Nooit meer "bungelende" voeten omdat de voetsteun te kort is of dat je je hoofd niet lekker te rusten kan leggen omdat de rugleuning te kort is.

Wanneer je kiest voor de Twice Plus variant wordt de rugleuning tot wel 6 cm hoger en de voetseun tot wel 10 cm langer gemaakt.

Daarnaast wordt ook het scharnierpunt van de verstelbare neksteun hoger geplaatst. Deze zogenaamde "topswing" zorgt voor de juiste ondersteuning van nek en hoofd en is naar wens elektrisch verstelbaar.

Plan een afspraak in de showroom.
Twice Plus draaifauteuil model 082 en 092.

Hartbalans

Ultiem comfort en volledige ontspanning dankzij de hartbalans. Wat is dan de hartbalans? Dat is de meest ideale natuurlijke lighouding, waarbij je hart minder snel en krachtig pompt. De ideale houding dus om lichaam en geest optimaal te ontspannen. 

Doordat de volledige stoel als het ware iets achterover helt en de voetsteun volledig is uitgeklapt, komt je als het ware in "V" vorm te zitten. De voeten komen zo op gelijke hoogte met het hart te liggen, waardoor deze minder snel pompt. Bovendien hang je niet in de stoel, maar zit je ergonomisch met een rechte rug.

Twice draaifauteuil model 143 met hartbalans.

Armleuning.

Niet onbelangrijk voor het verkrijgen van de juiste zithouding is de positie van de armleuning. Wanneer we rechtop in een stoel zitten, zijn de armleuningen meestal wel juist geplaatst. Maar wat als we willen relaxen? Dan ontstaat er vaak een opening tussen armleuning en rugleuning. Waar laat je dan je armen? 

Dat probleem kennen de modellen uit de Twice collectie niet. Dankzij de "meebewegende" armleuning leg jij je arm heerlijk op de zachte kussens, altijd perfect ondersteund.

Bekijk de "flexibele" Twice armleuningen.
Twice draaifauteuil model 149.

Draaien maar.

Dankzij de draaivoet heb je lekker het overzicht op alles wat er om je heen gebeurt. Kijk naar buiten, meng je in een gesprek of kijk lekker tv. Wat je stemming ook is, de Twice fauteuil past zich moeiteloos aan.

Bediening van de relaxfuncties gaat door middel van ingebouwde tiptoetsen. Afhankelijk van de uitvoering, geplaatst aan de binnen- of buitenkant.

Lampjes op de tiptoetsen geven bovendien aan of de accu voldoende opgeladen is. Je zou maar eens een lege accu hebben...

Bedieningspaneel Twice relaxfauteuil.

Sta-op-hulp.

Geen zin in een ouderwets ogende sta-op-hulp stoel? Zeg maar zo'n bakbeest in de kamer? Dan is de Twice draaifauteuil met sta-op-hulp helemaal jouw stoel.

Ondanks de ranke vormen van de Twice modellen, is het mogelijk om een groot aantal modellen te voorzien van dit handige hulpje.

Dankzij de draaivoet ben je in staat om alles om je heen goed te bekijken. Gebruik je de sta-op-hulp? Dan wordt de draaivoet automatisch geblokkeerd, wel zo handig.

Video Twice TW092 met sta-op-hulp.
Twice draaifauteuil model 143 met sta op hulp.
Bewonder de "misschien wel beste" relaxfauteuil in onze showroom.

Onze zit experts stellen graag de perfecte Twice voor je samen.

Bezoek de showroom,
of maak een afspraak.
9.8/ 10 volgens klanten