9.8/10 Volgens klanten

Minder pijn.

Ouderen, maar ook mensen met rugklachten verminderen pijn en klachten met een sta op fauteuil. In een stijlvol ontwerp is een elektrische motor verwerkt die zorgt dat de stoel ietwat naar voren helt, zodat het voor jou makkelijker wordt om op te staan. Als je erin zit, ervaar je heerlijk zitcomfort. Zo lees je in alle rust de krant, kijk je jouw favoriete quiz, maar ben je ook op tijd bij de deur als de bel gaat.

Ervaar hoe het zit.

Je weet pas echt of een sta op fauteuil bij jou past, als je er een keer in hebt gezeten. In onze showroom staan verschillende proefmodellen die we kunnen afstellen op jouw lichaam. Zo ervaar je zitcomfort op maat.

Een steuntje in de rug met een sta op fauteuil.

Ouderwets is verleden tijd.

Er zijn zoveel verschillende modellen, materialen en kleuren dat de sta op fauteuil in ieder interieur past. De tijd is voorbij dat de logge stoelen alleen in donkere kleuren en nagenoeg hetzelfde ontwerp verkrijgbaar waren.

Op wieltjes.

Bestel de sta op fauteuils op wieltjes. Daarmee verschuif je jouw comfortabele zitplek eenvoudig naar een andere locatie. Ideaal als je meestal in de woonkamer zit, maar bij goed weer ook eens van de serre wilt genieten. Je hoeft dan dus niet per se een tweede stoel neer te zetten. Extra ondersteuning in de nek en onderrug zijn ook extra’s die we eenvoudig toevoegen aan de sta op fauteuil.

Doe de zittest.
Een steuntje in de rug met een sta op fauteuil.

Heb je nog een oude fauteuil staan? Laat ons de oude stoel meenemen. Heb je meteen ruimte voor de nieuwe relaxstoel.

Mari Schuurmans, zitspecialist Lekker Opstaan

Over Lekker Opstaan.

In de Lekker Opstaan-showroom voel je wat echt comfort is. Ga lekker liggen op ons showroombed of pak je momentje in een van de stoelen en ontdek welk model jou echt helpt relaxen. Wij adviseren uiteraard graag en hebben met twintig jaar ervaring aan een woord genoeg om jou de beste oplossing te bieden. Heb je de perfecte match gevonden, slaap er gerust een nachtje over. Lekker Opstaan, dé stoelen- en beddenwinkel sinds 1996.

Kijk ook eens naar onze unieke service.

Lees meer over Lekker Opstaan.
Zoek samen met onze zitspecialisten een sta op fauteuil die jouw dagelijkse leven makkelijker maakt.

Bezoek onze showroom
of neem contact op.
9.8/ 10 volgens klanten