9.8/10 Volgens klanten

Heerlijk zitten in een Hukla.

Kom heerlijk tot rust of lees een boek in de Hukla VP08 relaxfauteuil. Dankzij de keuze uit 3 ergonomiche formaten stoelen, vindt u altijd de juiste ondersteuning en pasvorm die bij uw lichaam past.

Maak de stoel nog persoonlijker door te kiezen uit de vele kleuren bekleding in zowel stof als leder. Wat te denken van de met water afneembare stof Enoa? Niet het koude gevoel van leder als u in de stoel gaat zitten, maar wel het gemak van het makkelijk schoon houden.

Sta op stoel model VP08 van Hukla in leder of stof.

Relaxed de dag door.

Dankzij de traploos elektrisch verstelbare voet- en rugsteun is het heerlijk relaxen en vindt u altijd de juiste houding. De handbediening met spiraalsnoer kan keurig uit het zicht opgeborgen worden in een opbergvak aan de zijkant.

Bij het gebruik van de relaxfunctie komt het verschil tussen 1 of 2 motoren naar voren. Bij de keuze voor 1 motor, kan de rugleuning pas naar achter als de voetsteun volledig omhoog is.

Kiest u voor de variant met 2 motoren, dan kunnen zowel de rug- als voetsteun afzonderlijk van elkaar versteld worden. Zo is ook in zithouding de rugsteun te verstellen.

Sta op stoel model VP08 van Hukla in leder of stof.

Dé ideale hulp.

De Hukla VP08 relaxfauteuil beschikt standaard over ingebouwde sta op hulp. Wel zo makkelijk als het opstaan wat lastiger gaat, zeg maar het ideale hulpje. Bij gebruik van de sta op hulp gaat de achterzijde van de zitting iets omhoog, waardoor de stoel iets naar voren kantelt.

Zowel de varianten met 1 of 2 motoren beschikken standaard over sta op hulp.

De Hukla VP08 / Junia sta op hulp relaxfauteuil is er al vanaf 895 euro. 

Bekijk de aanbieding.
Sta op stoel model VP08 van Hukla in leder of stof.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bezoek onze showroom
of vraag een offerte aan.
9.8/ 10 volgens klanten